Alszik a baba

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Alszik a baba

Post  p-emi on Mon Feb 21, 2011 10:02 pm

C.Orsolya wrote:SmileCsatlakozom az előttem szólókhoz, semmiért nem adnám a reggeli közös ébredéseket, de még az éjjeli olykor mókás jeleneteket sem, amikor keresztbe kasba fekszik rajtam, vagy álmában vicces hangokat ad ki.
Nekünk így lassan 14 hónap együtt alvás után most elképzelhetetlen távolságnak tünik a külön szoba.
De ismerek családokat ahol az vállt be, annak ellenére hogy kötödő nevelést alkalmaznak.


Laughing lol! ez ismeros, mikor a ferjem szajabol szedem ki a labat.... Laughing es tenyleg ugy kialszom magam ha 2-3 orat alszok egyhuzamban Sleep nem is gondolna az ember..................

p-emi

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2011-02-06
Tartózkodási hely : Nagyvarad/Artand

Back to top Go down

Re: Alszik a baba

Post  Izis on Sat Mar 12, 2011 9:40 pm

Nálunk a különalvás vált be.
Már a kórházban is csak nappal volt velem. Nem attól féltem, h. megnyomom, csak egyszerűen nem tudtam pihenni, ha mellettem aludt. Szerintem azért, mert az elején nagyon sokat sírt és mikor végre elaludt én még szuszogni is csak feleket mertem, nehogy felébredjen. Ilyen ütemben két óra alvás után teljesen meg voltam merevedve mindenem fájt és igazából aludni sem tudtam csak úgy lábujjhegyen. Így aztán nálunk a kicsi ágy jó szolgálatot tett/tesz. Hat hónapos korában külön szobába került, amivel mai napig is jól megvan és úgy látom, h. a mi esetünkben jó döntés volt. Egy ideje magától kérezkedik be az ágyába. Megtörtént az is, h. éjjel felsírt, felvettem ringattam, nyugtattam és minél jobban igyekeztem, annál jobban üvöltött. Aztán visszatettem az ágyba, mert úgy ficánkolt, h. éreztem elejtem. Mikor betettem az ágyba mint akit kikapcsolnak: elhalogatott és aludt tovább.
Párszor megpróbáltam vele aludni, mert olyan nyűgös volt, h. sehol sem akart elaludni. Na hát abból minden lett csak épp alvás nem.
Szerintem mindegy, h. együtt vagy külön alszanak, a lényeg, h. reggel mindenki kipihenten és boldogan ébredjen.
avatar
Izis

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011-02-10
Age : 37
Tartózkodási hely : Marosvásárhely

Back to top Go down

Re: Alszik a baba

Post  Apuka on Thu Mar 17, 2011 9:54 pm

Hát én apukaként jól viselem az eggyütalvást, kanapéra még nem kerültem,tény hogy nem marad akkora hely mint régebb,és megesik hogy picur úgy szopizik álmában hogy mámácit csak tolja és tolja felém,aztán mint egy denevér lógok az ágy szélén Smile Smile ,de mindezt kárpótolja picur szuszmutolása,hogy amikor megébredek látom milyen angyalian alszik a nappal örökmozgó kismanó.
Mostanában az a helyzet állt elő ,hogy nem lehet egyedül hagyni a nagyágyban este mikor elalszik,mert ahogy felébred máris indul a széle fele,már kaptuk rajta Rolling Eyes .Na de kigondolok erre is valami teknikai megoldást
avatar
Apuka

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2011-02-09
Age : 38
Tartózkodási hely : Marosvasarhely

Back to top Go down

Re: Alszik a baba

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum