Edes-kedves Babbinka
Page 1 of 1
Edes-kedves Babbinka
Kotelesnek ereztem magam az SSC-hez valamit irni, olyan ures volt a hely. S akkor a kerdes, ki mit tud a Babbinkarol? Mennyire kenyelmes, hosszu uton es a hasznalata? elore is koszi

Orsi- Hozzászólások száma : 29
Re: Edes-kedves Babbinka
Huuuu en nagyon szeretem, kendo utan ez volt a legjobb valasztas amit tehettem. A mt nem jot be a hosszu pantok es a kotozes miatt, de ez gyors, praktikus kenyelmes.
Arban nagyon jo a tobbi csatoshoz kepest, kenyelmes is, nekem nagyon bejott a derekpant parnazottsaga, a vallpant parnazottsaga, a sulyelosztasa nekem tokeletes. Nekem a vallam hamara kiall a hordozastol ha a suly oda nehezedik, de a BB-ban jol elosztodik a suly derek+vallra. Szeretem, hogy csak felcsatolom, bele a gyerek, fel a vallakra a pantokat es mehetunk is. Brhol ki-be tudom belole a gyereket anelkul hogy koszolodna vagy meteres anyagot huznek magam utan. Nem kell lecsatoljam, marad a derekamon mg ujra feljon a gyerek.
Nyaron sem tunt melegnek a derekpntja, nyaron mindenkepp meleg van. Kirandulasra tokeletes, en orakig tudok benne hordozni.
Huuu csak jokat tudok irni rola minden szempontbol
Arban nagyon jo a tobbi csatoshoz kepest, kenyelmes is, nekem nagyon bejott a derekpant parnazottsaga, a vallpant parnazottsaga, a sulyelosztasa nekem tokeletes. Nekem a vallam hamara kiall a hordozastol ha a suly oda nehezedik, de a BB-ban jol elosztodik a suly derek+vallra. Szeretem, hogy csak felcsatolom, bele a gyerek, fel a vallakra a pantokat es mehetunk is. Brhol ki-be tudom belole a gyereket anelkul hogy koszolodna vagy meteres anyagot huznek magam utan. Nem kell lecsatoljam, marad a derekamon mg ujra feljon a gyerek.
Nyaron sem tunt melegnek a derekpntja, nyaron mindenkepp meleg van. Kirandulasra tokeletes, en orakig tudok benne hordozni.
Huuu csak jokat tudok irni rola minden szempontbol

p-emi- Hozzászólások száma : 56
Koszi szepen ezt a szep leirast, eddig is jo velemenyem volt rola de most azt hiszem meggyoztel, be kell szereznunk egyet mindenkepp

Nekünk sincs még csatos hordozónk, de lehet, hogy szükség lesz rá, ahogy olvasom a tapasztaltabb hordozókat, amikor nő a gyerek, nincs türelme kivárni a kendő megkötését. A magyarinda tetszik, a népi motívumok miatt. Van valakinek tapasztalata vele?
gabirvasz- Hozzászólások száma : 53
Irisnek van Magyarindaja, talan ir par sort a tapasztalatairol. Szerintem is nagyon szepek a motivumok es a szinek is.

gabirvasz wrote:Nekünk sincs még csatos hordozónk, de lehet, hogy szükség lesz rá, ahogy olvasom a tapasztaltabb hordozókat, amikor nő a gyerek, nincs türelme kivárni a kendő megkötését. A magyarinda tetszik, a népi motívumok miatt. Van valakinek tapasztalata vele?
En nem probaltam csak lattam Magyarindat eloben, nekem tul kocka alakja van, nekem jobban tetszik a babbinka, de en elfogult vagyok

p-emi- Hozzászólások száma : 56
Nekem ugyan meg nincs babbinkam (de lesz hamarosan
), kiprobaltam ma egyet es azt hiszem en is babbinka-rajongo es elfogult leszek ezentul
Kenyelmes, egyedi, szep-kedves stb...

Nekünk is Babbinkánk van és nélküle sehová sem megyünk. Nagyon nagyon szeretjük
.

Csatlakozom a Babbinka-rajongók táborához!

Nekünk még ugyan nincs csatos hordozónk, de próbáltam már Babbinkát, Magyarindát, Manduca-t. Mindközül a Manduca volt a legkényelmesebb, igaz hogy a másik kettőt csak egyszeri alkalommal no meg kévés ideig használtam. Manducában vagy 2szer is volt a hosszabb ideig a lányom.
A vándor magyarindát hamarosan megkapom, s akkor bővebben is tudok nyilatkozni róla. Nagyon szép, amikor megláttam nagyon belebolondultam, kíváncsi vagyok ha hosszabb ideig van nálam hogy működik.
Addig is jó hordozgatást mindenkinek. Én most ismét a kendős bolondulásomat élem, köszi Mónika
A vándor magyarindát hamarosan megkapom, s akkor bővebben is tudok nyilatkozni róla. Nagyon szép, amikor megláttam nagyon belebolondultam, kíváncsi vagyok ha hosszabb ideig van nálam hogy működik.
Addig is jó hordozgatást mindenkinek. Én most ismét a kendős bolondulásomat élem, köszi Mónika

magnes- Hozzászólások száma : 5
Mi korulbelul 2 hete befogadtunk egy szep fius Babbinkat.Filip es en is nagyon elvezzuk, kenyelmes es konnyu a hasznalata, ja meg nagyon aranyos.Csak sajnos azt hallottam hogy aki keszitette a Babbinkakat nem nagyon keszit tobbet, legalabbis nem Romanianak
Ez a hir nagyon elszomoritott
Hatha majd konnyebben lehet hasznaltat venni amikor kinovik a babak

Orsi wrote:Mi korulbelul 2 hete befogadtunk egy szep fius Babbinkat.Filip es en is nagyon elvezzuk, kenyelmes es konnyu a hasznalata, ja meg nagyon aranyos.Csak sajnos azt hallottam hogy aki keszitette a Babbinkakat nem nagyon keszit tobbet, legalabbis nem RomanianakEz a hir nagyon elszomoritott
Hatha majd konnyebben lehet hasznaltat venni amikor kinovik a babak
![]()
Kíváncsi vagyok, hogy mit hallottál. Nem Romániáról van szó egyébként, Kati egyáltalán nem vállal megrendeléseket mostanság. Én is sajnálom...

Egy csaj a babamasszazsrol kiprobalta az en Babbinkamat es nagyon megtetszett neki, szeretett volna rendelni egyet es nem volt szerencseje, o mondta hogy nehez lesz ezentul itthon beszerezni egyet, sajnos.

Nehez, valoban. De nem csak nalunk, Magyarorszagon is...

No, van is Babbinka, meg nincs is... Kati megnyitotta a boltot a Meskán, de abban a szentpercben el is kelt az összes, amit feltett
. Valaki rendelt már Romániából Meskáról? Vajon hozzáférhető?

Kinga- Hozzászólások száma : 116
Page 1 of 1