Zsebibaba
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eladó mosható pelusok

Go down

Eladó mosható pelusok Empty Eladó mosható pelusok

Post  Bironella Thu Aug 16, 2012 12:51 am

Sziasztok.
Eladósorba került sok sok pelenkánk.Igazából már egy éve legalább,hogy a szekrényben lapulnak,mert más fajták vették át a helyüket,illetve a fiam 7 hónapos korától Ec-zek,így inkább a prefoldokra álltunk vissza és már nem is hordunk nappalra pelenkát július óta.Nehezen tudok megvállni tőlük,de tovább már nem tartogatom.

Kuchies basic :4-10kg nadrágpelenka ebből 8 db.van.Picit bolyhosak,némelyik kopott is egy kicsit,ami már néhány mosás után jellemző a pamut-flanell pelusokra.Tépőzárjuk jól működik.Nem foltosak.Egészen pici babára is nagyon jól illeszkedik.Én kb 2-3 hónapot használtam őket.Külső vízzáró szükséges hozzá.
Áruk 12ron/db

Kuchies classic :4-10 kg nadrágpelenka ebből 4 db van.Ezek kopottabbak,használtabbak,a combgumirozásuk eléggé laza már,esetleg egy gumicsere rájuk fér, de lehet,hogy egy ducibb combú babának pont jó lenne.Foltok előfordulnak a behajtott nyelvrészen.Használtan vettem őket,viszont én csak néhány alkalommal adtam rá a fiamra.Külső vizzáró szükséges hozzá.
Áruk 10ron/db

Kuchies ultra 4-10 kg ebből 10 db van.Ezek Aio pelenkák.Egybe van varrva a külső vízzáró a belső nedvszívó maggal és van egy behajtható betétje,nyelvecskéje.Nagyon jó,mondhatni újszerű állapotban vannak.Tépőzárjuk kitűnően működik.A combgumirozás is rendben van.
Áruk 30ron/db

Eladó piskótabetétek.Cimkéjük nincs,de ha jól tudom a Kuchiesnak vannak ilyen alakú betétei:9 db két vagy három rétegű flanell és 5 db max. egy réteggel vastagabb.Foltok előfordulnak.
10 ronért vihető az egész.

Popolini Snap to fit egyméretes nadrágpelenka 4-15 kg 2 db van ebből.Újan vettem,talán egyszer átmostam,de nem használtam soha.A cimkéje egy picit le van kopva.Egy jó vastag betét jár hozzá.Egy kis hibája van,a legfelső jobb patent hiányzik,de ettől még jól lehet állítani minden méretre,nem csúszik szét.Szerintem éjjelre nagyon ideális.Vízzáró külső szükséges hozzá.
Áruk 30/db

Monapel Aio 4-10kg.4 darab van.Használtan vettem őket kiváncsiságból,de soha nem került rá sor.Az egyiknek a vízzáró rétege lefeslett a tépőzár körüli résznél,de gondolom,azért még használható lehet.Tépőzárjuk nagyon erős.A combgumirozás is rendben van.Egy egy betét jár mindegyikhez.Az egyiken van egy folt.
Áruk 15 ron/db illetve 13ron ami hibás

Monapel Aio XS.Pici méret 6-7 kilóig.Teljesen új,aranyos kis csomag.
Ára 20ron

Külső vízzáróm elég sok van.Különböző gyártóktól:Monapel,Popolini,Cotton Bottoms,Mother-ease,One life,Kuchies.Bambino Mio.
Mindenféle méretben S,M,L,XL.Patentos és tépőzáras változatban is.
Áruk 12-20ron között mozog.

Dm-es folyékony mosószerrel és mosószódával mostam.Ecettel öblítettem.
Az esetleges foltokat epeszappannal és na-perkarbonáttal kezeltem.Teraszon száradtak.
Várom az érdeklődőket.
Üdv


Bironella

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2011-02-08
Tartózkodási hely : Marosvásárhely

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum