Zsebibaba
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórumhasználati szabályzat

Go down

Fórumhasználati szabályzat Empty Fórumhasználati szabályzat

Post  Admin Fri Feb 18, 2011 3:19 pm

Sziasztok. Egyelőre úgy gondolom nincs értelme agyonszabályozni a fórumot, bízom benne, hogy szabályok tömkelege nélkül is egy jól működő, jó hangulatú közösség alakul itt ki, ahol a tagok kölcsönösen tiszteletben tartják egymás véleményét, és a véleménykülönbségeket civilizáltan beszélik meg.
A fórumra regisztráló új tagokat nagyon szívesen látjuk, és arra kérjük, hogy ha tehetik, mutatkozzanak be az erre a célra nyitott "Üdv a fórumon" topikban.
Egy dolog van, amire szeretnék mindenkit megkérni: mellőzzünk mindenféle reklámot- a hozzászólásainkban, aláírásban és a privát üzenetekben is. Amennyiben valaki reklám jellegű hozzászólást ír vagy aláírásában reklám van, figyelmeztetjük, majd ha nem használ, kitiltjuk a fórumról. A privát üzeneteket természetesen nem áll az adminisztrátor vagy moderátorok módjában ellenőrizni (és nem is szeretnénk), de mindenki jóérzésére van bízva, hogy ne bombázza kéretlen reklámjával a többi felhasználót.
Köszönöm, és mindenkinek jó fórumozást kívánok!
flower


Last edited by Admin on Tue Apr 19, 2011 9:00 pm; edited 1 time in total

Admin
Admin

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2011-02-05

https://zsebibaba.forumgratuit.ro

Back to top Go down

Fórumhasználati szabályzat Empty Re: Fórumhasználati szabályzat

Post  Admin Fri Feb 18, 2011 6:39 pm

Szeretném kicsit bővebben kifejteni, hogy mire gondoltam, amikor azt írtam, hogy mellőzzünk mindenféle reklámot a fórumon.

Amit nem szeretnék:
-hogy valaki saját üzletét reklámozza (pl. X rákérdez egy topikban, hogy hol lehet Y dolgot vásárolni. Erre X válaszol neki, hogy nálam nagyon jó minőségű stb. Y-t találsz. Vagy én nagyon jó Y-t készítek neked.)
-MLM és egyéb spam-nek minősülő reklámokat

Amit lehet:
-ha valaki X terméket keres, és van a fórumozók között, aki már vásárolt hasonlót, elmondhatja, hogy hol vette, hogy milyen az az illető termék stb.
-nyugodtan lehet márkaneveket említeni, például elmondani, hogy kinek melyik a kedvenc hordozókendője, mosható pelenkája, miért, hol vette, stb.

Várom a ti javaslataitokat, véleményeteket is! flower

Admin
Admin

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2011-02-05

https://zsebibaba.forumgratuit.ro

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum